T-26

Az új generáció

T-26 vitorlás Technikai Adatai

8,0 m

Hajó hossza

2,5 m

Hajó szélessége

0,25 - 1,6 m

Hajó merülése

800 kg

Hajó tömege

T26 vitorláshajó

A műhelyünk legújabb terméke, és egyben legkorszerűbb vitorlás hajónk.

Tönkő Gábor álmát, ötleteit  Déri Attila tervező vitte papírra és Bendzsel Tamás designer formatervezte.A jolle változata a hazai hajó piac egyik legmodernebb darabja, amely a vállalkozóbb kedvű vitorlázók számára készül. Svertje miatt ideális az alacsonyabb vizállású tavakra is.

A tőkesúlyos változata a biztonságos hajózást kedvelőknek ajnánljuk. Legyen szó családosokról, vagy kezdő vitorlázókról.

Ugyanakkor mindkét változat a versenyzők tetszését is elnyerheti, könnyű szerkezete és növelhető vitorlázata miatt könnyedén felveszi a versenyt nagyob hajó osztályokkal szemben is.

A hajótest mérete,  formája, építési módja, illetve kialakítása az extrém vagy akár az egykezes versenyzést is elérhetővé teszi tulajdonosa számára.

T-26 képekben

Letölthető brosúra

Részletes bemutató a T-26 vitorlás hajóról

T26 3D modell

T26 3D konfigurátor

T26 a vitorlázás új generációja. Nézd meg a hajó 3D modelljét és állítsd össze a számodra szimpatikus kombinációt.

Több mint egy jolle

T-26

Mi, a T-Jollénál  törekszünk az egyediségre, ezért vitorlás hajóinkat mindig ügyfeleink egyedi kívánságaira alakítjuk. Legyen szó versenyzésről, vagy akár kényelmi átalakításokról.

A hajótest mérete,  formája, építési módja, illetve kialakítása az extrém vagy akár az egykezes versenyzést is elérhetővé teszi tulajdonosa számára.

T-26 vitorlás hajónk mindkét változata a versenyzők tetszését is elnyerheti, könnyű szerkezete és növelhető vitorlázata miatt könnyedén felveszi a versenyt nagyob hajó osztályokkal szemben is.

Kérj tőlünk időpontot személyes konzultációra, ha felkeltettük érdeklődésedet.