Széchenyi Terv Plusz Pályázat

A kedvezményezett neve:

T-JOLLE Hajóépítő és Gazdasági Tanácsadó Kft.

A fejlesztés tárgya, célja:

Hajójavító csarnok kapacitásbővítése a T-Jolle Kft-nél

A támogatás összege:

11 636 877 Ft

A projekt:

A T-JOLLE Hajóépítő és Gazdasági Tanácsadó Kft. 11,64 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz keretei között meghirdetett GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-es kódszámú felhíváson. 

Az elnyert támogatásnak köszönhetően a T-Jolle Kft. kapacitásbővítést és eszközpark újítást fog tudni megvalósítani. A beruházás célja a hajójavító szerviz átalakítása és megfelelő gépekkel való berendezése. Így például beszerzésre kerül egy CNC marógép, egy olajkenésű vákuumszivattyú, illetve egy sűrített levegős kompresszor. 

Az ingatlan beruházás keretein belül átalakításra kerül a tetőszerkezet, aminek köszönhetően a beszerzett gépek biztonságosan, nagy helyen lesznek elhelyezhetőek, valamint az újonnan kialakított tető remek helyet ad a telepíteni kívánt napelemes rendszernek. 

Mindezeken túl a vállalkozás nagy hangsúlyt fektet munkavállalói képzésére, valamint saját online tevékenységük kiszélesítésre – amit tanácsadási szolgáltatás révén képesek lesznek majd véghezvinni. 

A beruházásnak hála a T-Jolle Kft. növelheti kapacitását és hatékonyságát, szolgáltatásainak színvonalát, valamint új piacok irányába is nyithatnak.

A projekt tervezett befejezési dátuma:

2024.03.02.